So Deep

31 Jul

Kalo kalian adalah pembaca blog gue mulai dari waktu gue masih nge-blog di blog spot, pastinya kalian bakalan pernah baca tulisan gue di bawah ini. Dulu, waktu gue nulis ini… gue sama sekali nggak tahu apa yang ada di pikiran gue dan sekarang… dalam keadaan sangat krisis otak, gue beneran kembali merasakan hal ini:

People might think that i am strong enough,
never knew what im feelin’ inside

People might say that they do care about me,
I just smile and said:
‘just wait and see’

People thought that I’m a very cheerful person
No, I’m quite introvert – too introvert till no one know what was wrong

But I’m not regret to have it all
Coz I know what inside them
In the end people only think about themselves

someone…
Who I do care about
Who I love much were hurted me
And were successfully broke me to pieces

They never knew what i’ve done
I was sacrifice enough
Too much…

But in the end…
All i have to feel is broken hearted
I thought I was strong enough to feel this way
Then I found out that it is more hurted than before
Till I think that I can’t feel it any longer

And again… don’t asked me why cause I really have no idea about it. I really don’t know why and what’s wrong with me. All I know is I feel so deeply hurt…

DAMN!

7 Responses to “So Deep”

  1. lala July 31, 2008 at 12:00 pm #

    well, there’s always time we do feel that..
    just to know we alive, we bleed instead just breathe!

    thx, bu!

  2. rivafauziah July 31, 2008 at 1:22 pm #

    >

  3. macangadungan July 31, 2008 at 3:48 pm #

    sedang merasakan lagi
    atau mengalami lagi?

    i smoke badly…
    klo perasaan kayak gitu muncul XDDD payah ya?

    ayooo…cheer up!!!😀

    both! I smoke badly too qo…

  4. petra July 31, 2008 at 10:37 pm #

    sering banget gw merasakan hal itu….
    yah yang penting life must go on lah!

  5. senny August 1, 2008 at 5:00 am #

    lala: thx 4urcareness,bu!

    macan gadungan: mengalami dan merasakan lagi kayaknya… I smoke badly too qo

    Petra: wuah,ternyata kita senasib yak?

  6. vidya August 1, 2008 at 5:03 am #

    Hmm.. lu lagi banyak fikiran, masalah dan merasa ga mau berbagi itu sama org laen. Gue tau, ga sembarang orang enak buat berbagi cerita. Gue juga tau, yang bisa dipercaya hanya diri kita sendiri. Tapi di dunia, kita ga bisa idup sendiri kan.. Makanya diciptain Tuhan banyak makhluk. Mencoba berbagi ke orang yang kita percaya banget, it’s will be great!!! Jangan adepin dunia sendirian..🙂 Dan percayalah.. kita ga mesti selalu keliatan ‘KUAT’ di depan semua orang kok…. ^_^

    wuaaaahhh…, thx for ur advice yaaa! jadi terharu….

  7. ichanx August 2, 2008 at 8:43 pm #

    emmm…. crita2 atuhhhhh

    ogah ah! ntar kalo gue cerita bisa bocor ke infotainment lagi huehe… kan luna maya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: